O Χατζηλάμπρου και τα φωτοβολταϊκά των αγροτών, ο Σώκος και η εκτροπή [video]

Πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στις 14 και 15 Μαρτίου 2014 στην Πάτρα το «3ο Forum Ενέργειας» από την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με Συνδιοργανωτή το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Εκεί βρέθηκαν και μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες στη Δυτική Ελλάδα, έτσι το «3ο Forum Ενέργειας» πήρε το χαρακτήρα ενός ιδιότυπου debate. O B. Χατζηλάμπρου βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Θύμιο Σώκο και ο τελευταίος στο Απ. Κατσιφάρα. O B. Χατζηλάμπρου με αφορμή τα φωτοβολταϊκά των αγροτών επιτέθηκε στον Θύμιο Σώκο θυμίζοντάς του ότι ήταν νομάρχης  την εποχή που η ΕΑΣ Αγρινίου παρότρυνε τους αγρότες στη λογική του “εύκολου χρήματος”. “Και η Ένωση ΠΑΣΟΚ και ο νομάρχης ΠΑΣΟΚ, έχει μια σημασία αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο Θ. Σώκος με αφορμή τις νέες εξαγγελίες Χρυσοχοϊδη για νέα έργα εκτροπής, παρά την απόφαση του ΣτΕ επιτέθηκε στον Απ. Κατσιφάρα λέγοντας ότι η περιφέρεια έπρεπε να είχε ήδη αντιδράσει. “Το έχει κάνει δυο φορές και μάλιστα τη μια παρουσία σας” είπε με νόημα απευθυνόμενος στον νυν περιφερειάρχη.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στο βίντεο