Επιτυχημένη η εκδήλωση του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας, πραγματοποίησε και εφέτος με μεγάλη επιτυχία την πολιτιστική εκδήλωση – μουσικό απογευματινό τσάι, την Kυριακή 16 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα «ΕΡΙΦΥΛΗ» στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό Κέντρο του Εργαστηρίου μας στο Μεσολόγγι, ώρα 6:00-10:00 μ.μ.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» απηύθυνε χαιρετισμό η νέα Πρόεδρος, κα Διονυσία Σαμαντά. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» η Πρόεδρος κα Κική Μαραγιάννη εξήρε την προσωπικότητα και τη δράση της Ιδρύτριας και απερχόμενης Προέδρου, κυρίας Μαρίας Τσούτσου. Στη συνέχεια, η κυρία Μαρία Τσούτσου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Επίσης, η λαογραφική ομάδα δημοτικών χορών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», φορώντας παραδοσιακές στολές, χόρεψε δημοτικούς χορούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επίσημοι:
– ο κ. Παναγιώτης Κατσούλης, Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό
– ο εκπρόσωπος του 239 Συντάγματος Ευζώνων Μεσ/γγίου
– ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, Διοικητής Νοσοκομείου Μεσολογγίου
– η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Χριστίνα Σταρακά
– ο κ. Δημήτρης Κοταντάκης, Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσ/γγίου
– ο κ. Γεώργιος Κασσαβέτης Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Ι.Π. Μεσ/γγίου
– ο Μεσολογγίτης ψυχίατρος, κ. Σωτήρης Κωτσόπουλος

Ευχαριστούμε θερμότατα και από καρδιάς τον κ. Παναγιώτη Αθανασίου για τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που μας πρόσφερε, ο οποίος θα κοσμήσει την Σ.Υ.Δ. – Οικοτροφείο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συμπολίτη μας μουσικό κ. Χρήστο Βλαχογιάννη και τα μέλη της ορχήστρας του, που με τη υπέροχη μουσική τους και τα έξοχα τραγούδια τους, πλαισίωσαν την εκδήλωσή μας, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς και όλες τις Μεσολογγίτισσες και Αιτωλικιώτισσες κυρίες για τα υπέροχα γλυκίσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στην πολιτιστική μας εκδήλωση.Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»