Τι συνέβαινε πίσω από την πόρτα ;

Δυο ηχηρές απουσίες είχε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Αγρίνιο. Η μία ήταν αυτή της Όλγας Σαλακίδου Πιστιώλη που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του νυν δημάρχου Παύλου Μοσχολιού. Η άλλη ήταν η απουσία του ίδιου του δημάρχου! Ο δήμαρχος απουσίασε από την συνεδρίαση, ήταν παρών όμως στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου παρέμεινε κλεισμένος στο γραφείο που διατηρεί στο χώρο.

Τι γινόταν πίσω από την πόρτα δεν μάθαμε, αν και όσοι πρόλαβαν να δουν το μπες – βγες στο γραφείο, αμέσως κατάλαβαν ότι μάλλον ο δήμαρχος ήταν απασχολημένος με τις επερχόμενες εκλογές. Πάντως σχολιάστηκε αρνητικά και από αρκετούς τους δημοτικούς συμβούλους το πρωτοφανές αυτό περιστατικό με το δήμαρχο να βρίσκεται στο χώρο, αλλά να απουσιάζει από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν πως ο δήμαρχος ήταν απασχολημένος με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, άλλοι όμως θεώρησαν τα ραντεβού του δημάρχου ως “αντίδραση” στο γεγονός ότι χθες το μεσημέρι εθεάθησαν σε κεντρικό ουζερί του Αγρινίου τρεις δημοτικοί συμβούλοι της παράταξης Μοσχολιού, από τους λεγόμενους της παλιάς φρουράς, εκ των οποίων ο ένας έχει δηλώσει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ ένας ακόμη αμφιταλαντεύεται κλείνοντας στο να μην είναι ξανά ούτε αυτός υποψήφιος.