Αποφασίζει η ΔΗΜΑΡ για το δήμο Αγρινίου

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει η ΔΗΜΑΡ για τον ποιον συνδυασμό θα στηρίζει στο δήμο Αγρινίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Από καιρό έχουν σχηματιστεί δυο τάσεις στη ΔΗΜΑΡ, με το ένα μέρος της να επιμένει στη συνέχιση της στήριξης του κόμματος στον Παύλο Μοσχολιό και ένα άλλο μέρος επιθυμεί την στήριξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη. Βέβαια οι γνωρίζοντες τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα εντός της ΔΗΜΑΡ, λένε πως η μια από τις δυο τάσεις είναι με διαφορά πλειοψηφική μέσα στο κόμμα. Πάντως το διάστημα που μεσολάβησε και από τις διεργασίες που έλαβαν χώρα στη τοπική ΔΗΜΑΡ δεν φάνηκε καμία από τις δυο τάσεις να πείθεται από την άλλη και έτσι τα πράγματα θα οδηγούν σε ψηφοφορία εντός των κομματικών οργάνων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη ψηφοφορία αυτή δεν μετέχει η βουλευτής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Νίκη Φούντα, αφού έτσι προβλέπεται από τις εσωτερικές διαδικασίες, μιας και η ΔΗΜΑΡ προωθεί άλλου τύπου κομματικές διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από “συλλογικότητα”… Πάντως η βουλευτής το τελευταίο διάστημα έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά τις τυχόν προτιμήσεις της, ωστόσο είναι βέβαιο πως τη γνώμη της θα την εκφράσει στα κομματικά όργανα…