7ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» : Ο Γ. Καραβίδας νικητής για 3η φορά [HDvideo + pics]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» με τον Γ. Καραβίδα της AEK Marathon Club να τερματίζει πρώτος. Σημειωτέον ότι πρόκειται για την τρίτη νίκη του σε πέντε συμμετοχές στον συγκεκριμένο δρόμο.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr βίντεο από τον τερματισμό και τις βραβεύσεις

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται για 7η χρονιά φέτος στη μνήμη ττου Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση, του σπουδαιότερου σύγχρονου μαραθωνοδρόμου, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς συμμετείχαν 35 αθλητές και αθλήτριες από διάφορους συλλόγους όλης της Ελλάδας. Ο αγώνας ξεκίνησε από τη Δογρή Τριχωνίδας στις 11 το πρωί με τερματισμό την πλατεία Δημοκρατίας στην οποία βρέθηκε πλήθος κόσμου καθώς νωρίτερα πραγματοποίηθηκε λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και αγώνας ενός χιλιομέτρου στον οποίο έτρεξαν πολλοί μικροί μαθητές.

Το νήμα έκοψε ο Γεώργιος Καραβίδας με χρόνο 1 ώρα, 11 λεπτά και ένα δευτερόλεπτο, από τον σύλλογο AEK Marathon Club. Δεύτερος ο Χαράλαμπος Πιτσώλης με χρόνο 1 ώρα 11 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα από τον ΓΑΣ Ιλισσός, με χρόνο 1 ώρα 11 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα και τρίτος με χρόνο 1 ώρα 12 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα ο Δημήτρης Καλιακούδης από την ΑΕ Μεσογείων. Στις γυναίκες πρώτη (και έβδομη στη γενική κατάταξη) τερμάτισε η Μαγδαληνή Γαζέα από τον ΑΓΕ Ζακύνθου, με χρόνο 1 ώρα 19 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, δεύτερη και 8η στη γενική κατάταξη η Ντενίζ Δημάκη, από τον ΓΑΣ Ιλισσός, με χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα και τρίτη (10η στη γενική κατάταξη) η Σοφία Ρήγα, από τον “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Δείτε την τελική κατάταξη εδώ

Τα έπαθλα στους άνδρες απένειμε ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ενώ τις γυναίκες βράβευσε ο αδερφός του Μιχάλη Κούση, Κώστας. Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στο χαιρετισμό του μίλησε για τον Μιχάλη Κούση λέγοντας ότι ο Αγρινιώτης μαραθωνοδρόμος συμβολίζει τον αθλητή και τον άνθρωπο που ξεκινά από μια μικρή πόλη και μια φτωχή οικογένεια και με τον σκληρό του αγώνα κατακτά τα πάντα στον τομέα του.

Δείτε περισσότερες από 90 φωτογραφίες