Η «σιγή» του μοιραίου Καμαρά, το νέο συμβόλαιο και το καινούργιο… κοστούμι!

Ο Ανρί Καμαρά πήρε στο… σπίτι του τον τίτλο του μοιραίου ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός «σίγησε» σε ένα ακόμη ματς και επιβεβαίωσε την διαταραγμένη σχέση του με τα δίχτυα τις τελευταίες αγωνιστικές, λίγο πριν από την έναρξη των συζητήσεων με τα «καναρίνια» για το μέλλον της συνεργασίας τους.

ΚαμαράΓια να θυμηθεί κανείς το τελευταίο γκολ του 36χρονου ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να γυρίσει το ρολόι του χρόνου πίσω και να πατήσει φρένο στις 16 Φεβρουαρίου, όταν σημείωσε το ένα εκ των δύο γκολ του Παναιτωλικού στην εντός έδρας νίκη (2-1) επί του Απόλλωνα.Εκτοτε σε επτά παιχνίδια, όσες φορές κι αν πάτησε την… σκανδάλη θόρυβος δεν ακούστηκε! Στο τελευταίο ματς με τη Βέροια αστόχησε στις καθυστερήσεις στην πιο «καθαρή» ευκαιρία της αγρινιώτικης ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο «τσακωμός» με τα δίχτυα τον διατηρεί κολλημένο στα 9 γκολ και δεδομένου πως θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας μόνο στο ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, μάλλον δεν προλαβαίνει να «σπάσει» τον εν Ελλάδι ρεκόρ του των 13 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν στα γήπεδα της Football League.

Παρεμπιπτόντως, το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό λήγει το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσουν συζητήσεις με την διοίκηση για την επέκταση ή μη της συνεργασίας τους. Με ένα ενδεχομένως μικρό «ψαλιδάκι» στο συμβόλαιο ο Καμαρά μπορεί να φανεί χρήσιμος στα «καναρίνια» και την επόμενη σεζόν, έστω και στα 37 του χρόνια και λίγο πριν από τη δύση της καριέρας του. Εκτός πάλι και αν κρεμάσει τα παπούτσια με τα καρφιά και φορέσει κοστούμι προσφέροντας τις υπηρεσίες του από κάποιο άλλο πόστο. Ολοι οι καλοί χωράνε!

ΠΗΓΗ: marcasl.blogspot.gr