Αντωνόπουλος : «Καπνός» η αξιοποίηση του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος ξεκίνησε την κριτική στη δημοτική αρχή Αγρινίου, δηλώνοντας αποφασισμένος να αποδώσει προς όφελος των δημοτών τη σημαντική αναξιοποίητη δημοτική περιουσία.

Ανλυτικά η ανακοίνωσή του:
Αρκετά είναι τα κτίρια στο δήμο Αγρινίου που ανήκουν στην περιουσία του και τα οποία παραμένουν ανεκμετάλλευτα και εγκαταλελειμμένα. Ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Δημοτική Αλλαγή, πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην καταγραφή και αξιοποίηση της σημαντικής δημοτικής περιουσίας.Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κτιρίου του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού που βρίσκεται επί των οδών Μακρή και Ποιητών στο κέντρο του Αγρινίου.Αν και μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, δυστυχώς είναι αληθινό το γεγονός ότι 4.600 τετραγωνικά μέτρα, εδώ και μια διετία είναι παντελώς αναξιοποίητα. Την ίδια στιγμή, που οι δημοτικές υπηρεσίες είναι διασκορπισμένες σε διάφορα σημεία της πόλης, μέσα σε ενοικιαζόμενα γραφεία και κτίρια, το κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, που παραχωρήθηκε πριν δυο χρόνια από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο δήμο Αγρινίου, αποτελεί ένα μνημείο αδιαφορίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος δηλώνει: «Αυτή η εικόνα θα αναστραφεί. Εμείς γνωρίζουμε το πώς και είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τη δημοτική περιουσία, σεβόμενοι τους δημοτικούς πόρους και τις ανάγκες των δημοτών. Το Αγρίνιο θέλει Δημοτική Αλλαγή».