Νέα κριτική Αντωνόπουλου με αφορμή τον φωτισμό στη Μεγάλη Χώρα

Συνεχίζει την κριτική του στη δημοτική αρχή ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Β. Αντωνόπουλος με αφορμή τον ανεπαρκή φωτισμό στη Μεγάλη Χώρα. Η ανακοίνωση που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες καταλήγει με τον Β. Αντωνόπουλο να σημειώνει “ο δήμος Αγρινίου δεν είναι μόνο η πόλη. Σχεδόν οι μισοί δημότες μας ζουν εκτός του μεγάλου αστικού κέντρου και βιώνουν την εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια”.

Αναλυτικά :
Επί τρία ολόκληρα χρόνια περιμένουν στη Μεγάλη Χώρα να έρθει φως στον κεντρικό δρόμο του οικισμού. Οι κομψές λάμπες παραμένουν «σβηστές», καθώς η βλάβη που σημειώθηκε πριν μια τριετία δεν αποκαταστάθηκε έως σήμερα. Ως οξύμωρο σχήμα, η κεντρική πλατεία παραμένει φωταγωγημένη, όμως κι εδώ η εγκατάλειψη είναι ορατή. Το σιντριβάνι θυμίζει πλέον μια άδεια 3 οι λάμπες περιμέμουν να έρθει το φωςτσιμεντένια… γούρνα, ενώ κανείς δεν φρόντισε να δώσει λίγο από το φως της πλατείας στο μνημείο του πεσόντος αεροπόρου Αντισμηνάρχου Κωνσταντίνου Καραθάνου που έχει την «τύχη» του κεντρικού δρόμου: να μένει στο σκοτάδι. Η Μεγάλη Χώρα που θυμίζει Μεγάλη Εγκατάλειψη δεν είναι η μοναδική περίπτωση της αδιαφορίας που έδειξε η υπάρχουσα δημοτική αρχή στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες έξω από την πόλη του Αγρινίου, υποβαθμίζοντας και τον ρόλο των εκλεγμένων Τοπικών Συμβουλίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να στηρίξει την περιφέρεια του δήμου, ενισχύοντας τη δραστική παρουσία των τοπικών συμβούλων. Και προσθέτει: «Ο δήμος Αγρινίου δεν είναι μόνο η πόλη. Σχεδόν οι μισοί δημότες μας ζουν εκτός του μεγάλου αστικού κέντρου και βιώνουν την εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια. Έχουμε στόχο να αλλάξουμε αυτή την εικόνα περιφρόνησης. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε σχέδιο για την επίλυσή τους. Ο δημότης ζητά να αλλάξει δυναμικά η καθημερινότητα του. Το Αγρίνιο χρειάζεται μια Δύναμη Ελπίδας».
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-Δημοτική Αλλαγή»