Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Παπαναστασίου ο Σπύρος Στραβοδήμος

Την συμμετοχή του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Γ. Παπαναστασίου ανακοινώνει ο Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Στραβοδήμος.

Στο μήνυμά του αναφέρει:
Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας.
Οι μη συμμετέχοντες στις εκλογές δεν δικαιούνται να διαμορφώνουν καταστάσεις, απλά το μόνο που κάνουν δια της αποχής τους είναι να αφήνουν αυτούς που συμμετέχουν να αποφασίζουν και για το δικό τους μέλλον τελικά.
Είναι καιρός πια να περάσει ο ευρύτερος Δήμος Αγρινίου στην νέα γενιά που έχει όρεξη και μεράκι για δουλειά. Σ’ αυτήν την γενιά ανήκω κι εγώ και σας καλώ να αφήσουμε στο συρτάρι τις κομματικές μας ταυτότητες, να κοιτάξουμε τα πραγματικά προβλήματα του δήμου μας και να βρούμε λύσεις έξω από παλαιοκομματικές αντιλήψεις, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου και των παιδιών μας.
Ας μην αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήρθε η ώρα για ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στον Δήμο Αγρινίου και η ιστορική αυτή συγκυρία φέρνει τον Γιώργο Παπαναστασίου ως κύριο εκφραστή αυτής της προσπάθειας. Για ένα Δήμο Αγρινίου ομορφότερο, καθαρότερο που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, όπως την μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της Ελλάδος και έναν τεράστιο κάμπο, τα οποία δυστυχώς παραμένουν αναξιοποίητα από τις παρούσες τοπικές αρχές.
Επομένως, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. Γι αυτό μετά το κάλεσμα του Γιώργου Παπαναστασίου και την παρότρυνση συγγενών και φίλων, αισθάνθηκα την ανάγκη και την υποχρέωση να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του ευρύτερου Δήμου Αγρινίου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Αγρίνιο, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως πολιτικός μηχανικός. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κατσαρού και πατέρας δύο αγοριών.