Συνέντευξη Τύπου για τον Κατσιφάρα και τους αντιπεριφερειάρχες του αύριο στο Αγρίνιο

Με ανυπομονησία θα περιμένουμε να δούμε να γίνονται πράξη όσα είπε ο Απ. Κατσιφάρας για τα αντισταθμιστικά

Αύριο Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης), ο υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας μαζί με τους υπ. Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας Χριστινα Σταρακά, Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014.

Παράλληλα πλήρως ανανεωμένη, με σύγχρονο σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά, άρχισε τη λειτουργία της η ιστοσελίδα της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στο σύνδεσμο www.dikaiomastinproodo.gr.

«Δεν είναι μια απλή ιστοσελίδα για την παρουσίαση του συνδυασμού. Είναι ένα ολοκληρωμένο «ηλεκτρονικό» εκλογικό κέντρο, όπου ο πολίτης όχι μόνο θα ενημερώνεται, αλλά θα μπορεί να έχει και ενεργό ρόλο» ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας και συνέχισε «Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, επιμένουμε να επιλέγουμε έναν σύγχρονο, χρηστικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ώστε να επικοινωνούμε άμεσα και διαδραστικά με τους πολίτες. Στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συνδυασμού μας, οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορίες Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν ενεργό ρόλο, αφού μπορούν να προτείνουν, να συζητήσουν και να σχολιάσουν».