Στον πρώην δήμο Παρακαμπυλίων περιόδευσε ο Γ. Παπαναστασίου

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις»

Σε Ποταμούλα, Κυπάρισσο, Αμπέλια, Πεντάκορφο, Άγιο Βλάση , Χούνη, Σίδερα, Ψηλόβραχο και Αγαλιανό περιόδευσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευμένος από δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους συμβούλους.

Βασικό μέλημα του υποψηφίου δημάρχου και των συνεργατών του είναι η ανάδειξη της περιοχής, που είναι ίσως και η πιο παραμελημένη στο Δήμο Αγρινίου. Τα παράπονά τους ότι τα χωριά τους έχουν ξεχαστεί και έως τώρα δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τη σημερινή δημοτική αρχή ,εξέφρασαν στον κ.Παπαναστασίου οι κάτοικοι. Όπως ανέφεραν στον υποψήφιο δήμαρχο το θέμα επίλυσης του οικιστικού προβλήματος ,το οδικό δίκτυο ,ύδρευσης κτλ, αποτελούν προβλήματα που απασχολούν την περιοχή έντονα και την τελευταία 8ετία δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρέθεσε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του για την περιοχή με άμεση προτεραιότητα την εξεύρεση λύσης στο οικιστικό πρόβλημα που υφίσταται από Χούνη μέχρι Αγαλιανό, την ανάδειξη του ορεινού όγκου με έργα αγροτικής οδοποιίας , την καθημερινότητα και την ανάπτυξη της παραμελημένης αυτής περιοχής εστιάζοντας κυρίως. στην οδική σύνδεση με Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία, δηλαδή με ΠΑΘΕ και Ε65, ο άξονας που συνδέει Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία. «Η υλοποίηση του ανωτέρω οδικού άξονα είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την περιοχή» υπογράμμισε ο κ.Παπαναστασίου.