Ξεκούραση και ανανεώσεις συμβολαίων για Παναιτωλικό

Καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού έχουν ολοκληρωθεί εδώ κι περίπου ένα μήνα, ο Μάκης Χάβος έχει την ευχέρεια να δίνει «ανάσες» στους παίκτες του αρκετά συχνά.

Έτσι, ο έμπειρος κόουτς αποφάσισε να τους δώσει ρεπό το σαββατοκύριακο (3-4/5) προκειμένου να ξεκουραστούν, μπαίνοντας σταδιακά σε ρυθμούς… διακοπών. Έτσι, οι προπονήσεις στον Τίτορμο θα συνεχιστούν την Δευτέρα (5/5), ενώ την ίδια ημέρα θα υπάρξουν και νέες επισκέψεις σε σχολεία, καθώς αντιπροσωπεία των παικτών θα βρεθεί στα 11ο, 12ο, 13ο, 17ο Δημοτικά της πόλης ώστε να μοιράσει το έντυπο με την ιστορία του συλλόγου.

Επίσης, μπορεί οι αγωνιστικοί ρυθμοί να πέφτουν όσο κυλούν οι μέρες, αλλά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση. Οι ιθύνοντες της ομάδας παράλληλα με τα μεταγραφικά θέματα θέλουν να… τρέξουν και τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών στους οποίους στηρίζεται ο Χάβος. Οπότε, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις πρωτίστως με τους Καμαρά, Ανέν και Ράφαελ που φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους Αγρινιώτες.

φωτο: paravatos.eu