Μέγαλη συγκέντρωση της “Κοινωνία Μπροστά” στην Αθήνα

Μεγαλειώδη συγκέντρωση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, πραγματοποίησε την Κυριακή 04/05/14 στην Αθήνα ο Συνδυασμός «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με Υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου τον Πάνο Παπαδόπουλο.

παπαδόπουλοςΣτο κατάμεστο από πλήθος κόσμου Αμφιθέατρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού 9,84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Αιτ/νιας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, Μ. Τριανταφύλλου, ο Βουλευτής Β’ Αθήνας Δ. Στρατούλης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αδελφότης των Απογόνων- Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» κ. Κ. Καρκανιάς, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αθήνας Παρασκευή Νικολετάτου, ο πρόεδρος απανταχού Κατοχιανών Παναγιώτης Καλαντζής και πλήθος ετεροδημοτών όλου του διευρημένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.Ο Υπ. Δήμαρχος Πάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μετά και την σημερινή συγκέντρωση παγιώνεται το ρεύμα νίκης και ανατροπής στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και κάλεσε τους παραβρισκόμενους να δώσουν ηχηρό μήνυμα στις 18 και 25 Μαΐου 2014.

Στην ομιλία του ο Π. Παπαδόπουλος τόνισε τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του είναι διαφορετική από τις άλλες λέγοντας μεταξύ άλλων: “Στον διευρυμένο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στις προσεχείς εκλογές κατέρχονται και διεκδικούν την ψήφο σας επτά συν ένα συνδυασμοί. Εμείς από την πρώτη στιγμή που συγκροτήσαμε την αυτοδιοικητική μας κίνηση έχουμε τονίσει ότι δεν είμαστε ίδιοι, ότι είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε διαφορετικοί γιατί έχουμε ξεκάθαρα αντικαλλικρατικό πρόσημο.Δεν εκπροσωπούμε πολιτικές στον χώρο της αυτοδιοίκησης που στόχο έχουν την απόλυτη χειραγώγηση και μετατροπή της σε υποχείριο άσκησης κεντρικών πολιτικών στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με ότι αυτό συνεπάγεται.Είμαστε διαφορετικοί γιατί σταθήκαμε πάντα κοντά στα προβλήματα και τους αγώνες της πόλης (ΤΕΙ, Νοσοκομείο) την στιγμή κατά την οποία όλοι οι άλλοι απουσίαζαν και σήμερα εμφανίζονται ως μελλοντικοί σωτήρες του Δήμου.Είμαστε διαφορετικοί γιατί έχουμε προτάσεις και για το τι μοντέλο εμείς θα υπηρετήσουμε, πώς θα λειτουργήσουμε τον Δήμο και πώς θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την πραγματική του απογείωση.Είμαστε διαφορετικοί γιατί η αυτοδιοικητική μας ομάδα αποτελείται από ένα ευρύτατο φάσμα δημοτών οι οποίοι εκπροσωπούν το νέο απέναντι στο παλιό και την δράση απέναντι στην αντίδραση.Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η οργάνωση διοίκηση και λειτουργία ενός Δήμου εκτός από την διαχείριση της καθημερινότητας απαιτεί και την ύπαρξη και υλοποίηση του οράματος που κάθε συνδυασμός οφείλει να έχει.