Π. Μοσχολιός: «Υλοποιήσαμε μεγάλα και μικρά έργα στη Μακρυνεία που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης, περιόδευσε χτες το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Μακρυνείας και πιο συγκεκριμένα σε Λιθοβούνι, Μεσάριστα, Ποταμούλα, Άνω Μακρυνού, Κάτω Μακρυνού, Καψοράχη, Δαφνιά και Άγιο Ανδρέα.

Συζήτησε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την καθημερινότητα της περιοχής, όπως έργα ύδρευσης και συγκεκριμένα η αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης Τσιλιγιανέϊκα-Καζανέϊκα- Καστανούλα, η σύνδεση νέου δικτύου σε Δαφνιά και Άγιο Ανδρέα, η αντικατάσταση του δικτύου στην Κάτω Μακρυνού και η γεώτρηση στο Παραδείσι, ακούγοντας τους κατοίκους αλλά και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να επισημαίνουν τη σημασία όλων αυτών των μικρών έργων. Για τις παρεμβάσεις αυτές, όπως και για την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση στο οδικό δίκτυο, τις διανοίξεις αγροτικών δρόμων, την επέκταση της ανακύκλωσης σε τοπικές κοινότητες, τη σύνδεση του δικτύου internet, την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και την αναβάθμιση του γηπέδου του Αγίου Ανδρέα με τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού ο κ. Μοσχολιός επισήμανε: «Η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών ήταν, είναι και θα είναι πρώτιστη προτεραιότητα για μας, γιατί ο δήμος πρέπει να είναι το ίδιο κοντά σε όλους τους δημότες».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου έκανε αναφορά όμως και σε μεγαλύτερα έργα όπως η ασφαλτόστρωση στο δρόμο Τσιλιγιανέϊκα-Ποταμούλα, η κατασκευή και αναβάθμιση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Γαβαλούς, η κατασκευή παιδικής χαράς και πλατείας επίσης στη Γαβαλού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η αποκατάσταση του Γυμνασίου της περιοχής.«Εκτός από τα μικρά καθημερινά έργα υπάρχουν και άλλα μεγαλύτερα που αλλάζουν ήδη την εικόνα και αναβαθμίζουν τις προοπτικές της περιοχής. Φυσικά, πάνω από όλα είναι τα τρία στρατηγικά έργα για την Μακρυνεία, η Περιμετρική Οδός, η Ύδρευση και η Αποχέτευση των Παρατριχώνιων Οικισμών, που ήταν αιτήματα δεκαετιών και έγιναν πράξη μέσα στο δυσκολότερο οικονομικό περιβάλλον. Η Μακρυνεία βγαίνει οριστικά από την απομόνωση».