Ψωμιάδης : Γενόσημη η ΝΔ [HDvideo]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης, στα τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του

«Μετά τον αποκλεισμό μου από τη Ν.Δ. δεν είχα άλλον δρόμο από το να στραφώ σε έναν χώρο που να με εκφράζει. Έγιναν συζητήσεις με τον Χρ. Ζώη και με τους υπολοίπους συνδυασμού της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον λαό» και οι τέσσερις μας ενωθήκαμε σε μια παράταξη απέναντι σε όσους θέλουν την κοινωνική και πολιτική εξαθλίωση του λαού» ανέφερε ο Π. Ψωμιάδης και πρόσθεσε πως ο ίδιος παραμένει στις αξίες της ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή. «Η παλιά Ν.Δ. είναι που έχει μπολιάσει στην ψυχή μου με την Πατρίδα τη Θρησκεία και την Οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά. Επιτέθηκε μάλιστα στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για κωλοτούμπα του Σαμαρά που όπως είπε στήριξε στελέχη που κρατούσαν κάποτε πράσινες ντουντούκες εναντίον της δεξιάς. Και έκλεισε χαρακτηρίζοντας «γενόσημη» Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια ο Π. Ψωμιάδης έκανε λόγο για αποκλεισμό από το μιντιακό σύστημα και σχολίασε δεικτικά λέγοντας «Βλέπετε, δεν είμαστε ούτε «Ποτάμι», ούτε «Ελιά». Το «Ποτάμι» όμως αυτό θα λιμνάσει στην πορεία και η «Ελιά» θα …σαπίσει».Με αφορμή ερώτηση σχετικά τη δικαστική έρευνα που έγινε σε βάρος του τόνισε ότι τα κανάλια δεν πρόβαλλαν τις αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων υπέρ του. Τέλος αφού μίλησε για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς, απαντώντας σε ερώτηση για το αν αυτή η επανένωση σε επίπεδο στελεχών θα μπορούσε να γίνει συνένωση με ανθρώπους που έχουν ψηφίσει μνημόνια απάντησε ότι «τα λάθη γίνονται από τους ανθρώπους… το γεγονός ότι το έκαναν δεν σημαίνει ότι δεν το έχουν μετανιώσει, αρκεί να το αποδείξουν».