Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο : “Απάντηση στην καταστροφή” [HDvideo + pics]

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με ικανοποιητική συμμετοχή η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν από τους πολίτες να στείλουν τριπλό μήνυμα στην κάλπη σε Δήμο, Περιφέρεια και Ευρωβουλή.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση

Χαιρετισμούς στην συγκέντρωση απηύθυναν ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Γαλατάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Χατζηλάμπρου, ενώ οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σωτήρης Μαρτάλης και Νίκος Χουντής απηύθυναν τις κεντρικές ομιλίες.Στην ομιλία του ο Β. Χατζηλάμπρου ζήτησε τη στήριξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά “δεν μπορώ να φανταστώ Σαμαρά και Βενιζέλο να μεταφράζουν τα αποτελέσματα των εκλογών κατά τρόπο που θα τους επιτρέπει να συνεχίσουν την καταστροφική τους πολιτική. Εστίασε στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής στη περιφέρεια και επιτέθηκε στους αντιπάλους του λέγοντας ότι οι αυτοδιοικητικοί θα έπρεπε να είχαν ανατρέψει την κυβέρνηση γιατί όταν τους κόβουν το 65% “ή θα έπρεπε να είχαν παλέψει μαζί με το λαό για την ανατροπή της κατάστασης ή είναι μέρος του προβλήματος”.

Από την πλευρά του ο Ν. Χουντής επισήμανε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλήρης ήττα των μνημονιακών πολιτκών που θα έρθει μέσα από την τέταρτη κάλπη… Ξεκίνησε μάλιστα την ομιλία του σχολιάζοντας δεικτικά την επικαιρότητα και το γεγονός ότι πολλοί παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ από απόσταση από την πλατεία : “Δεν είμαστε οι αριστεροί που θα σας πάρουν τα πορτοφόλια, τα σπίτια και τις γυναίκες… εξάλλου δεν σας άφησαν τίποτα στα πορτοφόλια”… Ακόμη ο Ν. Χουντής τόνισε ότι η ελληνική οικονομία και ο ελληνικός λαός θυσιάστηκε για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και πως η πολιτική των μνημονιών συνιστά κοινωνική καταστροφή. “Χρειάζεται η χώρα, χρειαζόμαστε όλοι μας, απάντηση στην καταστροφή” είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας.