Μένει ο Χάβος, αλλαγές στο ρόστερ

Σε πλήρη ταύτιση απόψεων μετά από συζητήσεις προέβησαν ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, ο γενικός διευθυντής Μάκης Μπελεβώνης, με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Χάβο και πλέον σιγά-σιγά θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχει αποφασιστεί ποιοι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου θα αποτελέσουν παρελθόν μετά τον Ανρί Καμαρά και τον Αντρέ Μπικέι, καθώς και έχουν οριοθετηθεί και οι στόχοι των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον σχεδιασμό της ομάδας. Περίπου οκτώ ποδοσφαιριστές θα φύγουν από το Αγρίνιο. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες και ανάλογες προτάσεις και λύσεις συμβολαίων για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Αναμονή υπάρχει στα θέματα των δανεικών ποδοσφαιριστών, Ροντρίγκο Γκάλο και Φλοράν Ανέν. Αναμένεται η διαπραγμάτευση με τη Μπράγκα στην οποία ανήκουν, έτσι ώστε να παραχωρηθούν για μια ακόμα σεζόν, δανεικοί στην ομάδα του Αγρίνιου. Ο κ. Χάβος με τον Μάκη Μπελεβώνη βρίσκονται σε επικοινωνία με διάφορους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο ρόστερ της ομάδας. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις…

πηγή : novasports.gr