Που ρίχνει το μεταγραφικό βάρος ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό έχουν ρίξει το μεταγραφικό τους «βάρος» εκτός των συνόρων, αλλά υπάρχουν και εγχώριες περιπτώσεις που απασχολούν.

Γράφει ο Γιώργος Ντυμένος στο sportday.gr

Εκτός των συνόρων έχουν ρίξει το μεταγραφικό τους βάρος στον Παναιτωλικό. Οι αγορές της Πορτογαλίας και της Αργεντινής όπου τα «καναρίνια» έχουν πολύ καλές προσβάσεις, έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζονται και περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά. Οπου «παρακολουθούν» την αγορά και είναι πολύ πιθανό να κάνουν κάποια κίνηση. Μέχρι στιγμής στο Αγρίνιο έχουν προταθεί δεκάδες ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ορισμένες που υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν. Ας δούμε ορισμένες.

ΛΑΖΑΡ: Η περίπτωση του Ρουμάνου χαφ αν φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα πέσει στο τραπέζι. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τη χώρα μας και δείχνει «ζεστός» στο να συνεχίσει την καριέρα του στα μέρη μας, αν τελικά δεν συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΡΜΠΟΣ: Ηταν ένα από τα κορυφαία «εξάρια» του φετινού πρωταθλήματος. Με έμφαση στο σκοράρισμα, μαζί με τον Γοδόι μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο στον άξονα.

ΣΟΪΛΕΔΗΣ: Ο Ανέν κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει, αλλά λόγω της αποχώρησης του Γκόλια είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί αριστερό μπακ. Στα «συν» του, τόσο το νεαρό της ηλικίας του, όσο και το ότι μπορεί να παίξει και χαφ (έχει «γυρίσει» στην άμυνα τα τελευταία δύο χρόνια).

ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ: Η αποχώρηση του Μπακάκη και από την στιγμή που ακόμη είναι στον «αέρα» παραμονή του Ανέν, θα οδηγήσει τα «καναρίνια» στην απόκτηση δύο δεξιών μπακ. Ο πρώην κάπτεν του Αστέρα Τρίπολης, προβάρει ως μία λύση.

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ: Πρόθεση ήταν να παραμείνει ο Μπικέι, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε το επεισόδιο με τον Γκάλο. Η αποχώρηση του Καμερουνέζου σημαίνει πως ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για μίνιμουμ δύο στόπερ. Ο 31χρονος προέρχεται από καλές σεζόν με τον Πανθρακικό.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η «ταχύτητά» του ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που θέλουν να παίζουν στον Παναιτωλικό. Ξέχωρα από την «καλή» ποδοσφαιρική του ηλικία. Ομως είναι μία δύσκολη περίπτωση.