“Οι μάσκες έπεσαν – Ο λόγος ανήκει στους δημοκρατικούς πολίτες”, λέει ο συνδυασμός Κατσιφάρα

Ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, με αφορμή τη δήλωση στήριξης της Χρυσής Αυγής στην παράταξη «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» (του Ανδρέα Κατσανιώτη) που φέρεται να έκανε σε τοπικό ραδιόφωνο ο υποψήφιος της Χ.Α Χρήστος Ρήγας, ανακοινώνει τα εξής:

«Οι μάσκες έπεσαν.Αποκαλύφθηκε ποιο είναι το «νέο».Ποιος είναι με ποιον! Ο λόγος τώρα ανήκει στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, που θα απαντήσουν με την ψήφο τους την Κυριακή. Όλα πλέον είναι γνωστά».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Ρήγας από την την “Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα” μιλά για κακοήθειες των ΜΜΕ. Αναλυτικά :
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δυνατόν να στηρίξει τους διώκτες και τους υβριστές της. Μαύρο σε όλους.Οι εκπρόσωποι του μνημονιακού κατεστημένου που με τον πιο άθλιο και παράνομο τρόπο καταδίωξαν την Χρυσή Αυγή, της συστημικής αριστεράς που έγιναν ουρά του καθεστώτος, δεν πρόκειται να λάβουν καμία στήριξη από τους φίλους του Κινήματός μας.Οι κακοήθεις διαδόσεις διαφόρων ΜΜΕ στοχεύουν μόνο στον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σώματος και είναι καταδικαστέες.