Ν. Καραπάνος: Με ψέματα σκοπεύει να διοικήσει ο κ. Μουρκούσης;

Κατά του αντιπάλου στο β γύρο των εκλογών Ν. Μουρκούση βάλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος με ανακοίνωσή του που σχολιάζει καυστικά το πως μετέδωσε τα αποτελέσματα τοπική εφημερίδα για την οποίο υπεύθυνος είναι ο γιος του Ν. Μουρκούση.

Αναλυτικά:
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο σημερινό(τρίτη 20-5-2014) φύλλο της εφημερίδας «Συμπολιτεία», στην οποία όπως φαίνεται στη σελίδα 2 υπεύθυνος κατά το νόμο είναι ο κ.Γ.Μουρκούσης υιός του υποψηφίου Δημάρχου, ότι πρώτος στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή είναι ο κ. Μουρκούσης. Οφείλουμε να πληροφορήσουμε την εφημερίδα ότι τα έγκυρα αποτελέσματα βρίσκονται στη Σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και λένε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να τα εντοπίσει κανείς με μια απλή αναζήτηση.
Αναρωτιόμαστε όμως, έτσι σκοπεύει να διοικήσει το Δήμο ο κ. Μουρκούσης; Γράφοντας ψέμματα μέσα από την εφημερίδα του συγγενούς του; Το ίδιο έγινε και με το ατυχές συμβάν της Κατοχής που συνέβει στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Φοβερή διαστρέβλωση της αλήθειας.Η κοινωνία κ. Μουρκούση έχει ξεπεράσει τις παλαιοκομματικές λογικές και τους δεινοσαύρους της πολιτικής. Θα το καταλάβετε την Κυριακή το βράδυ.