Οι 23 του νέου δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου

Από το πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών κατανεμήθηκαν οι 23 από τις 45 έδρες του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Από αυτές καταλαμβάνει ήδη 9 έδρες ο συνδυασμός του Γ. Παπαναστασίου, 7 ο συνδυασμός του Παύλου Μοσχολιού, 5 ο συνδυασμός του Δημήτρη Τραπεζιώτη και δύο η Λαϊκή Συσπείρωση.

Δηλαδή με βάση και την επίσημη τελική σταυροδοσία που ανακοινώθηκε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου εκτός από τους επικεφαλής των παρατάξεων εκλέγονται οι Ν. Καζαντζής, Μ. Σαλμά, Ν. Γκρίζης, Κ. Ρόκος, Κ. Καλαντζής, Ανδ. Καλαμπαλίκης, Γ. Φαρμάκης και Δ. Σκορδόπουλος από τον συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου, οι Β. Σφυρής, Ευ. Κραβαρίτη, Μ. Γαλαζούλα, Μ. Σερπάνου, Στ. Τσούκαλος και Β. Καραγκούνη από το συνδυασμό του Π. Μοσχολιού, οι Στ. Καμμένος, Λ. Διονυσόπουλος, Π. Ζέρης, και ο Αν. Γκορόγιας από τη Δ.Ε Θεστιέων από τον συνδυασμό του Δ. Τραπεζιώτη, ενώ από την Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγονται ο επικεφαλής Τ. Παπανικολάου και ο Δ. Δήμος

Η κατανομή των υπόλοιπων 22 εδρών θα γίνει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου ο νικητής των εκλογών θα πρέπει να λάβει συνολικά τουλάχιστον 27 έδρες μεταξύ των οποίων και τις τρεις μονοεδρικές δημοτικές ενότητες Αγγελόκαστρου, Παναιτωλικού και Παρακαμπυλίων.