M.Χάβος: θα δούμε καλό μουντιάλ

Αναστασιάδης, Παράσχος, Xάβος, Χριστόπουλος και έξι ακόμα προπονητές Σούπερ Λιγκ μιλούν στο gazzetta.gr για το Μundial της Βραζιλίας, αποκαλύπτουν τις συμπάθειές τους και αναφέρονται στις πιθανότητες της Ελλάδας!

Το gazzetta.gr έθεσε τέσσερα ερωτήματα σε δέκα προπονητές της Σούπερ Λιγκ. Τους ζητήσαμε να μας μιλήσουν για το Mundial που τους έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη, να μας αποκαλύψουν την ομάδα που υποστηρίζουν, εκτός της Ελλάδας φυσικά, την ομάδα που θεωρούν ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, καθώς και να κάνουν μια πρόβλεψη για το που μπορεί να φτάσει η Ελλάδα. Δείτε τις απαντήσεις τους με τη σειρά που τερμάτισαν πέρυσι οι ομάδες τους!

Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός)
Το Μουντιάλ που θυμάται περισσότερο: «Το 1998. Όχι για εμένα, αλλά για τον γιο μου. Ήταν τότε πιτσιρικάς, τρελαμένος με την Βραζιλία και τον Ρονάλντο. Στον τελικό, λοιπόν, είχε τρελαθεί, είχε στεναχωρηθεί πολύ από την βαριά ήττα κόντρα στην Γαλλία».

Η ομάδα που υποστηρίζει: «Η Αργεντινή. Σε αντίθεση με τον μικρό, εγώ είμαι οπαδός της Αργεντινή. Πάντα μου άρεσε η μπάλα που έπαιζε, πόσο μάλλον την εποχή του Μαραντόνα. Αλλά δεν την… αγάπησα τότε, πάντα αυτήν υποστήριζα».

Η ομάδα που βλέπει για κατάκτηση: «Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, θα δούμε καλό μουντιάλ. Η Βραζιλία έχει τον πρώτο λόγο, γιατί παίζει στο σπίτι της, ενώ υπάρχει και μία πολύ δυνατή Αργεντινή, με τον Μέσι να θέλει να διακριθεί και σε ένα Μουντιάλ. Ισπανία και Γερμανία είναι δυνατές ομάδες, ενώ υπάρχουν και οι Γαλλία, Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Βέλγιο, που είναι ικανές για μία πολύ καλή πορεία».

Που θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει η Ελλάδα: «Είναι σε δύσκολο όμιλο, όμως έχει δείξει πως… δε μασάει. Οι παίκτες έχουν παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, παίζουμε φοβερή άμυνα και έχουμε ένα σύνολο που δύσκολα το νικάς. Επίσης, με συνεχείς παρουσίες τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις, έχουμε χτίσει και χαρακτήρα».

πηγή : gazzetta.gr