Ο Άδωνις ξανά – “τρώει” το Σαλμά

Τελικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως μετάνιωσε για την απόφαση να παροπλίσει τον Αδωνη Γεωργιάδη και σήμερα τον κάλεσε εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου, για να του ζητήσει να αναλάβει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, θέση που ο πρώην υπουργός αποδέχθηκε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άδωνις “τρώει” μια θέση από το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριο Σαλμά. Η πρώτη όταν στον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο Άδωνις έγινε Υπουργός Υγείας παρά την επιτυχημένη δουλειά του Μ. Σαλμά ως Αναπληρωτή Υπουργού σχετικά με το φάρμακο. Η δεύτερη φορά είναι τώρα που ο Μ. Σαλμάς φέρονταν ως φαβορί για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, που χήρεψε μετά την υπουργοποίηση Βορίδη, θέση που εξάλλου ο Αντ. Σαμαράς είχε εμπιστευτεί στον Μάριο Σαλμά στην προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία πριν τις εκλογές του 2012.

Τελικά ο Άδωνις ξανακέρδισε το Μ. Σαλμά στο photo-finish… και πλέον μένει να αποφασιστεί και ο δεύτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μιας και αυτή η θέση “χήρεψε” μετά την υπουργοποίηση της Σ. Βούλτεψη. Πάντως θα προκαλέσει εντύπωση αν ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής δεχθεί να είναι το Νο2 πίσω από τον Άδωνι…