Δημοτικό Συμβούλιο : Το “ταξίδι” και οι απουσίες

Από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, το πρώτο μετά τις εκλογές, δεν υπάρχει κάποια είδηση… αφού ο νόμος μέχρι τη λήξη της δημοτικής θητείας περιορίζει το εύρος και τη σημασία των αποφάσεων που μπορεί να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπάρχει όμως μπόλικη παραπολιτική… Οι απουσίες, όχι μόνο του δημάρχου Π. Μοσχολιού αλλά και αρκετών συμβούλων, ήταν τόσες πολλές που ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παρακάλεσε τους συμβούλους να έρθουν και στα επόμενα δημοτικά συμβούλια, μέχρι το ορκιστούν οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι…

Η αντιδήμαρχος Ντίνα Κατσαρή εμφανώς συγκινημένη άνοιξε τον κύκλο των αποχαιρετισμών λέγοντας ότι «το ταξίδι της αυτοδιοίκησης για μένα ήταν όμορφο και τελειώνει εδώ. Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά η συναισθηματική μου φόρτιση δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω, ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο». Και στη συνέχεια ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή να συνεχίσει το έργο παραλαμβάνει… Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. Καζαντζής βλέποντας τη συγκίνηση της αντιδημάρχου και προφανώς από ευγένεια, γιατί η νέα δημοτική αρχή δεν είπε ποτέ ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του Π. Μοσχολιού, μίλησε με επαινετικά λόγια τη κα. Κατσαρή… και ευχήθηκε η νέα δημοτική αρχή να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του κόσμου.