Δύναμη στα χαφ

Ο Παναιτωλικός προχωρά την υπόθεση του Κόρμπου που μαζί με τον Γοδόι μπορεί να δημιουργήσει δίδυμο-φωτιά στην μεσαία γραμμή.

Για το τι εστί Παναγιώτης Κόρμπος δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έκανε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα, όπου μάλιστα εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα μάς έδειξε πως έχει και εκτελεστικές δυνατότητες.Δεν είναι τυχαίο πως βρήκε δίχτυα έξι φορές. Ο έμπειρος μέσος ήταν «το μήλον της Εριδος» για πολλές ομάδες, όμως τελευταία ο Παναιτωλικός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Οι δύο πλευρές έχουν επαφές και με βάση τα όσα διαρρέονται στην πιάτσα, τα «καναρίνια» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Τι σημαίνει αυτό, εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες;

Πως μαζί με τον Γοδόι θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα αμυντικά χαφ, καθώς ο Αργεντινός έδειξε πέρυσι εξαιρετικά στοιχεία και ήταν «λίρα εκατό». Αμφότεροι έχουν «πνευμόνια» και δείχνουν σε θέση να «πνίξουν» τους αντιπάλους τους. Μαζί π.χ. είχαν την περσινή σεζόν 118 κλεψίματα, έχοντας παίξει 30 ή και λιγότερα ματς.

Ετσι στη περίπτωση του Κόρμπου θα πρέπει να αναμένουμε ανά πάσα στιγμή εξελίξεις. Στο Αγρίνιο προχωρούν την περίπτωσή του και αυτή δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Παράλληλα οι «κυανοκίτρινοι» τρέχουν και περιπτώσεις από το εξωτερικό, ενώ στη λίστα τους παραμένουν παίκτες όπως οι Ναβάρο, Καρυπίδης, Τσαμπούρης και άλλοι. Η ουσία όμως είναι πως στοχεύουν ψηλά και σε παίκτες που έχουν αποδείξει την αξία τους.

πηγή : sportday.gr