Με φιλοδοξίες ξεκινά ο ΑΟ Αγρινίου

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας του ΑΟ Αγρινίου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ στο 1ο Όμιλο του Βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Αγρινίου:
Οι φιλοδοξίες μας για φέτος είναι πολλές. Είμαστε βέβαιοι ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα μπουν όλες οι βάσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη, με καλή φυσική κατάσταση και με διάθεση να παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Τη προσεχή σεζόν θέλουμε να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ενασχόληση με αυτό από πολλά νέα παιδιά.
Η φετινή χρονιά έχει μια ιδιαιτερότητα. Στον όμιλό μας θα βρίσκονται ως συνοδοιπόροι δυο ακόμη ομάδες του Νομού μας, ο Αίολος Αστακού και ο ΑΟ Βόνιτσας. Η συνύπαρξη των τριών αυτών ομάδων αποτελεί από μόνη της διαφήμιση για τα μπασκετικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας.
Θέλουμε φέτος τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της καλαθοσφαίρισης. Το κλειστό πρέπει σε κάθε εντός εδρας αγωνα να είναι πραγματική έδρα και να δίνει ώθηση στην ομάδας μας, κινούμενοι ΌΛΟΙ μας πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια.
Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν και η κίνησή τους εντείνεται.
Ελάτε κοντά μας…. ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας…να γίνουμε ο 6ος παίκτης…
Μια ομάδα – Ένας παλμός – ΑΟ Αγρινίου
Πληροφορίες για τα διαρκείας: Περικλής Γερμανός 6944153633
Παναγιώτης Ψυλλιάς 6977689951