8th Lake Party πάνω από… 8000 lakers

Το 8th Lake Party #LetsGetLoco ολοκληρώθηκε και ξε…τρέλανε τους πάντες!Το ρεκόρ έσπασε και πάνω από… 8000 lakers κατέκλυσαν το Κτήμα Πιθάρι!

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για ακόμα μία φορά, γίναμε όλοι… ΕΝΑ… και βάλαμε τις βάσεις, ώστε το Lake Party να γίνει η συνήθεια και το καλοκαιρινό… ΓΕΓΟΝΟΣ… της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο!
Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας για την στήριξή τους, ώστε το 8th Lake Party #LetsGetLoco να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να μετατρέψει τη λίμνη Τριχωνίδα στο απόλυτο highlight τoυ καλοκαιριού! Επίσης χρωστάμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους όσους εργάστηκαν με την πιο… LOCO… διάθεση, προκειμένου να λειτουργήσουν όλα άψογα και το Lake Party να φανεί αντάξιο των προσδοκιών όλων και ακόμα περισσότερο!
Μπορούμε με σιγουριά να πούμε, πως και τις δύο ημέρες η καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας χτυπούσε στο Lake Party, στην Τριχωνίδα, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας!

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ… το Κτήμα Πιθάρι επισκέφθηκαν όλοι όσοι θέλησαν να δοκιμάσουν τα διάφορα Lake Sports και το Canoe-Kayak, που πραγματοποιούνταν υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών-αθλητών της εθνικής ομάδας! Την ίδια μέρα άρχισε και το καθιερωμένο πια, Lake Volley με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνά κάθε προηγούμενο…!
Το βράδυ της ίδιας μέρας… πρώτοι στη σκηνή, oι “Big Band Theory” άφησαν τη θεωρία και τα έσπασαν μουσικά…! Αργότερα, η ιστορία του ελληνικού rock παρουσιάστηκε στη σκηνή του Lake Party με τον Χρήστο Τσαπράζη από τα “Ξύλινα Σπαθιά”, το Γιώργο Τόλιο από τις “Τρύπες” και τον Κώστα Πουλή σε ένα αφιέρωμα στις θρυλικές “Τρύπες” και τα “Ξύλινα Σπαθιά”, ξυπνώντας μας μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν…
Την Παρασκευή 22 Αυγούστου… οι δραστηριότητες εντός και εκτός λίμνης συνέχισαν να εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, συνοδευόμενες από δυναμικά Dj Sets από Local Djs!
Από την άλλη, τα δώρα και οι εκπλήξεις του Lake Party στο κοινό δεν σταμάτησαν λεπτό!
Όλα προμήνυαν τον πανικό που τελικά επικράτησε στα Lives…
Η… μόνη επιλογή… όλων… τo βράδυ της Παρασκευής ήταν το Lake Party φυσικά…
Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι Mr. Highway Band… δίνοντας το δικό τους ρυθμό στο party και προετοιμάζοντας το έδαφος γι αυτό που θα ακολουθούσε μετά…! Σειρά στη σκηνή είχαν οι Μέλισσες, το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, που και οι 8000 lakers τσιμπιθήκαμε μαζί τους, με τις δικές τους μοναδικές επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια από τα παλιά, απολύτως εναρμονισμένα με την ατμόσφαιρα του κτήματος! Αργότερα, τα decks ανέλαβε ο Nick Katsigiannis… και ο ουρανός πάνω από τη λίμνη άρχισε να φλέγεται. Οι House Twins ανέβηκαν στην σκηνή χαρίζοντάς μας απίστευτες στιγμές party με τα δυναμικά Dj sets τους και ταξιδεύοντάς μας ως τον δικό τους ουρανό… (heaven)…! Ενώ η διασκέδαση εκτοξεύθηκε στα ύψη από τις πιο house και EDM μουσικές επιλογές του Mossel!
Κατά τη διάρκεια των Dj Sets, στη σκηνή παρουσιαζόταν το δυναμικό και πιο ανανεωμένο από ποτέ show με χορό, φωτιές και Led στολές,”Around the world”, που σε κανέναν δεν πέρασε απαρατήρητο, δίνοντας τον πιο… τρελό… παλμό στο PARTY!
Η προσέλευση, η αγάπη, η εμπιστοσύνη και πάνω από όλα το “ξεφάντωμα” του κόσμου… ξεπέρασε το αναμενόμενο… και αυτό είναι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για περισσότερα πράγματα… και για περισσότερες εκπλήξεις…!
Το μόνο σίγουρο είναι πως η διασκέδαση σε αυτό το Lake Party έγινε… ΕΝΑ… με την τρέλα όλων των lakers που ζήσαμε από κοντά αυτή την εμπειρία…!