Αλληλοευχαριστίες Κατσιφάρα – Αντωνόπουλου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με επιστολές του, ευχαριστεί τους δυο πρώην Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλο και Π.Ε. Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα για τη συνεργασία, τη συμβολή και την προσφορά τους στο έργο που παρήχθη κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον κ. Αντωνόπουλο, «θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί με τη δική σου συμπαράσταση, την οποία προσέφερες ανιδιοτελώς, χωρίς εξαρτήσεις, προσωπικά συμφέροντα και λέγοντας πάντα την αλήθεια, βοήθησες όλους να εργαστούμε με ζήλο για το συμφέρον των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Ωστόσο και ο Β. Αντωνόπουλος σε δική του ανοιχτή επιστολή ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει “τον κ. περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα, το περιφερειακό συμβούλιο, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για την πολύ καλή και ειλικρινή συνεργασία που είχαμε στα 3,5 αυτά χρόνια”. Ωστόσο ο Β. Αντωνόπουλος απέφυγε να αναφερθεί προσωπικά και με ανάλογα κολακευτικά σχόλια στον Απ. Κατσιφάρα…