Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Αντύπας από το συνδυασμό Καραπάνου

Μιλά για “κομματικό γκέτο”
Πριν προλάβουν καλά – καλά να αναλάβουν καθήκοντες οι νέες δημοτικές αρχές είχαμε και την πρώτη ανεξαρτητοποίηση. Στο δήμο Μεσολογγίου ο εκλεγμένος με το συνδυασμό του νέου δημάρχου Ν. Καραπάνου δημοτικός σύμβουλος, Γ. Αντύπας, ανακοίνωσε την ανεξαρτοποίησή του από τη δημοτική ομάδα του Ν. Καραπάνου. Ο κ. Αντύπας κάνει λόγο για μη τήρηση των υπεσχημένων από την πλευρά του νέου δημάρχου και διαπιστώνει πως “ο σημερινός δήμαρχός μας έχει κάνει το δήμο πολιτικό του γκέτο με την τοποθέτηση κομματικών προσώπων σε θέσεις ευθύνης, αλλά και ατόμων από το πολιτικό του γραφείο που δεν έχουν καμία σχέση εργασίας με το δήμο”.

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων :
Ποτέ δεν ήμουν αργόσχολος στη ζωή μου, ούτε αυλοκόλακας στον εκάστοτε δήμαρχο για μια έμμισθη θέση. Καταξιώθηκα επαγγελματικά και κοινωνικά σε μια πορεία 37 χρόνων στο στρατό όπου υπηρέτησα, εκ των οποίων τα 16 χρόνια στο Μεσολόγγι κι αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς μέχρι τώρα.Αρχικά πίστεψα στον Ν. Καραπάνο γι΄αυτό δέχτηκα να συμπορευτώ μαζί του. Δεν ζήτησα ανταλλάγματα, απεναντίας μου υποσχέθηκε πολλά. Το μόνο που δέχθηκα και συμφώνησα μαζί του ήταν να προσφέρω αμισθί στο δήμο από μια θέση ευθύνης.Τώρα όμως διαπιστώνω ότι ο σημερινός δήμαρχός μας έχει κάνει το δήμο πολιτικό του γκέτο με την τοποθέτηση κομματικών προσώπων σε θέσεις ευθύνης, αλλά και ατόμων από το πολιτικό του γραφείο που δεν έχουν καμία σχέση εργασίας με το δήμο.

Μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν ήμουν υποχείριο σε κανένα κομματικό όργανο. Έτσι και τώρα, όχι σαν απλός δημοτικός σύμβουλος, αλλά και σαν απλός πολίτης, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ άτομα διορισμένα και αποτυχημένος πρώην δήμαρχος από άλλο δήμο. ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ στην ιδέα του βολέματος όπως εσείς, ούτε να κατευθύνομαι και να διοικούμαι από κόμματα και παρατάξεις. Θέλω να σκέφτομαι και να λειτουργώ σαν ελεύθερος άνθρωπος και δημότης της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.