Να ξορκίσει την… κατάρα της Αθήνας

Την πρώτη του επίσκεψη στο Λεκανοπέδιο θα κάνει την Κυριακή ο Παναιτωλικός, όπου θα παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Τα «καναρίνια» καλούνται να ξορκίσουν την… κατάρα της Αθήνας, όπου ακόμη δεν έχουν κερδίσει σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας. Στις προηγούμενες τέσσερις σεζόν που βρίσκονταν στα «σαλόνια», έπαιξαν στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας συνολικά 24 φορές. Σε αυτές γνώρισαν 18 ήττες, ενώ έχουν αποσπάσει έξι ισοπαλίες. Ποτέ όμως δεν έχουν κερδίσει. Από πέρυσι πάντως τα «μηνύματα» είναι θετικά. Για πρώτη φορά η ομάδα ηττήθηκε λιγότερες φορές από όσες δεν έχασε (3 ισοπαλίες-2 ήττες), ενώ οι δύο ήττες της ήταν σε Λεωφόρο και «Γ. Καραϊσκάκης». Πλέον ο Μάκης Χάβος (φωτό) και οι παίκτες του καλούνται να «σπάσουν» την εις βάρος τους παράδοση.

Το «συν» είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα. Μάλιστα υπολογίζονται οι Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Φωτάκης, Μορένο, όπου και οι τρεις αναμένεται να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Μάλιστα υπάρχει και το ενδεχόμενο μίνιμουμ ένας ή δύο να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και έτσι ο Παναιτωλικός θα έχει ένα νέο «λουκ».

πηγή : sportday.gr φωτό : paravatos.eu