Ποδηλατική Διαδρομή προς την τεχνητή λίμνη Στράτου

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 το Velocity Bikes σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, διοργανώνει Ποδηλατική Διαδρομή προς την όμορφη τεχνητή λίμνη “Στράτου – Ματσουκίου”!

Η διαδρομή θα είναι μεικτή, με εναλλαγές άσφαλτο – χώμα, θα είναι σχετικά εύκολη, και απευθύνεται σε όλους: Στα μέλη και τους φίλους του Ορειβατικού Συλλόγου, και σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου κάθε ηλικίας! Στο μέσον περίπου της διαδρομής, θα κάνουμε μια σύντομη στάση σε ένα πολύ όμορφο παραλίμνιο μέρος στο Καστράκι για ένα ευχάριστο διάλειμμα – πικ νικ!! Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην βόλτα είναι η χρήση κράνους από όλους τους συμμετέχοντες, σαμπρέλα στο νούμερο του ποδηλάτου μας, και τρόμπα!!!

Θα επισημάνουμε κι αυτή τη φορά την αναγκαιότητα πριν την εκδρομή να έχουμε κάνει σωστή συντήρηση στα ποδήλατά μας. Επίσης, πρέπει να έχουμε αρκετή ποσότητα νερού για τον καθένα μας, μιας και στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής δεν θα έχουμε δυνατότητα να ανεφοδιαστούμε, και επιπλέον καλό θα είναι να έχουμε και κάτι φαγώσιμο μαζί μας για το πικ νικ.
Τα παιδιά κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα, και όπως ξέρουμε και λέμε πάντα “ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του”!

Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου στην οδό Πραϊδου 20 στις 09:30 πμ.