Επίσκεψη Βασιλάκου σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας

Ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Χρήστος Βασιλάκος, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, επίσημη επίσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας και παραβρέθηκε στον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2014-2015 στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου, στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου.

Τον κ.Χρήστο Βασιλάκο συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του ο κ. Κωνσταντίνος Ρόκκος πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Αγρινίου και προεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτ/νιας, ο κ. Θεόδωρος Καββαδίας πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Αγρινίου, η κ.Σοφία Χριστοπούλου, Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης ΔΕ Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, οι Διευθυντές ΠΕ και ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Θωμάς- Σπυρίδων Λευτεράτος και κ. Σπυρίδων Παπαθανασίου αντίστοιχα, καθώς και οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Μαρίνος Αναστασόπουλος, κ. Κωνσταντίνα Σακκά- Κυρίτση και κ. Παντελής Τσερέμογλου.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία τους.