Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου δευτέρου τρίτου και τετάρτου κύκλου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών έτους 2011-2012-2013 που απευθύνονταν στο Εκπαιδευτικό, Διοικητικό προσωπικό και στους φοιτητές του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου, διοργανώνει και πέμπτο κύκλο σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών το μήνα Νοέμβριο 2014.

Όλοι είμαστε ευάλωτοι σε κινδύνους, όμως όλοι έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε και να δώσουμε πρώτες Βοήθειες. Γίνε και εσύ ένας από τα 14 εκατομμύρια άτομα όπου εκπαιδεύονται στις Πρώτες βοήθειες κάθε χρόνο, παγκοσμίως, από τον Ερυθρό Σταυρό.Σκοπός είναι η προαγωγή του αισθήματος ευθύνης και ασφάλειας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καθημερινών εκτάκτων αναγκών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι.

Τo σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 14 ώρες εκπαίδευσης και οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, Πιστοποίηση EFAC (EuropeanFirstAidCertificat).To Eυρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών είναι αναγνωρισμένο από όλους τους Ερυθρούς Σταυρούς και Ερυθρές Ημισελήνους, θα έχει ισχύ 3 χρόνια, από την ημερομηνία έκδοσής του. Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι προαιρετική το κόστος είναι 20€ και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Στο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών μπορούν να συμμετέχουν και εκτός της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ. Oι υποψήφιοι θα καταθέτουν τα χρήματα πριν την έναρξη των μαθημάτων σε Τραπεζικό λογαριασμό του E.E.Σ στην ΕUROBANK.O αριθμός του λογαριασμού είναι 0026.0240.39.Ο201168284. Oι υποψήφιοι για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα προσκομίζουν το αποδεικτικό της κατάθεσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Οι ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών θα πρέπει να απευθύνονται από 29/9/2014 μέχρι 31/10/2014 στο τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι ή στο τηλέφωνο 2631058421.

Πληροφορίες: Σβώλου Μαρία
Τηλέφωνο: 2631058421
e-mail: msvolou@teimes.gr