Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για την Υγεία

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5/10/14 η εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου με θέμα: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ιατρός Νίκος Μανιός, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Συντονιστής του τομέα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ. Χαιρετισμό και τοποθετήσεις στην εκδήλωση έκαναν ο Γραμματέας Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου Βαγγέλης Μπίτας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» Δημήτρης Τραπεζιώτης. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου ιατρός Παντελής Παπαθανάσης. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτης Μπεσίνης. Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που βρίσκονταν στο εξωτερικό. Ο ιατρός Λεωνίδας Διονυσόπουλος, Δημ.Σύμβουλος Αγρινίου με την Παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ». Η Κα Μαργαρίτα Καραγιώργου εκ μέρους της Ελληνικής Ένωσης για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά πλάκας. Η Κα Γεωργία Αθανασίου εκ μέρους του Συλλόγου Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας. Ο Κος Θεόδωρος Κοτσαρίνης εκ μέρους του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς. Ο Κος Γεώργιος Μπαραϊκτάρης εκ μέρους του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών Αιτωλ/νίας & Λευκάδας. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αιτωλ/νίας Θανάσης Γαλατάς. Ο Βαγγέλης Μαχαλιώτης μέλος της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου εκ μέρους των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις και άλλων παρευρισκομένων πάνω στο Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και της δυνατότητας να δοθούν λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα δυσλειτουργίας των Υγειονομικών Μονάδων Αγρινίου και Μεσολογγίου.