ΠΑΟΚ Καλυβίων – Α.Ε. Αγίου Δημητρίου 3-0

Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Ένωση Αγίου Δημητρίου, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδό του στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας.

Προηγήθηκε πολύ νωρίς με γκολ του του Ντόβρου, μόλις στο 3΄ λεπτό, διώχνοντας έτσι το άγχος των γηπεδούχων.
Με καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες, παίζοντας «ανοιχτά» σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν παρά τη ζέστη, να πιέσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες εκατέρωθεν.Πιο έμπειροι οι παίκτες των Καλυβίων, κέρδισαν πολλές «μάχες» στο χώρο του κέντρου και με απευθείας κτύπημα φάουλ του Τασούλη, στο 32΄λεπτό, έκαναν το 2-0.Στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 47΄λεπτό, μετά από ατομική ενέργεια του Ψιλογιαννόπουλου, ο οποίος ανετράπη εντός μεγάλης περιοχής κέρδισε το πέναλτι.Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από τα 11 βήματα, και με γωνιακό σουτ, σημείωσε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.Η νεανική ομάδα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου, στη συνέχεια έκανε αντεπίθεση διαρκείας, ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση μέχρι το σφύριγμα της λήξης.Πολύ καλή η διαιτησία του Χρ. Καραβασίλη και των βοηθών του Κ. Καλαμπόκη και Χρ. Κουτρουμάνου.

ΠΑΟΚ Καλυβίων
Γ. Ανδριόπουλος, Ν. Μυγδάκης, Γαλλίας, Ν. Μυλωνάς, Φ. Πεσλής (Δ. Γρέντζελος), Μ. Πύθουλας , Σ. Τασούλης, Δ. Γαλανόπουλος, Δ. Ντόβρος (Γ. Στρατόπουλος), Γ. Μυλωνάς, Γ. Ψιλογιαννόπουλος (Π. Ζαχαράτος).
Α.Ε. Αγίου Δημητρίου
Β. Μπαλατσούκας, Σ. Σιάσος, Ε. Σταμάτης, Δ. Συσοβίτης, Κ. Στεφανόπουλος, Σ. Κρανιάς, Θ. Ζαγγανάς, Ν. Νικολογιάννης, Λ. Βλαχοδήμος, Ο. Μπαμπάτσικος, Ευ. Κοντός

ΠΑΟΚ ΚαλυβίωνΕπίσημη φωτογράφιση του ΠΑΟΚ Καλυβίων 2014-2015!
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έκανε την επίσημη φωτογράφισή της στο γήπεδο Καλυβίων, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.
Παρά την απογευματινή ζέστη και τον «κόντρα» ήλιο, οι παίκτες του προπονητή Λεωνίδα Ζαχαράτου, αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο γήπεδο και πόζαραν με επαγγελματισμό στο φωτογραφικό φακό του Γιώργου Πανταζόπουλου. Η διάθεση ποδοσφαιριστών και παραγόντων ήταν ενθουσιώδης και όλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας!