Παναιτωλικός: «Ευεργετικό» το φιλικό

Την απόδοση κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου «κρατάει» ο Μάκης Χάβος από το «τεστ» απέναντι στους Φαίακες – Θετικό το πρόσημο από Βιγιαφάνιες, Μπεχεράνο

Μπορεί να έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας φιλικό με την Κέρκυρα, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε έχοντας αισθητά βελτιωμένη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή και να πάρει την… φιλική νίκη. Ο Μάκης Χάβος λοιπόν κρατάει την εικόνα των παικτών του κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρηση στη νησί των Φαιάκων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θετικό φαντάζει να είναι και το πρόσημο από την εμφάνιση των Βιγιαφάνιες και Μπεχεράνο που ανεβάζουν ρυθμούς και δείχνουν πως μπορούν τις προσεχείς ημέρες να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τους Αγρινιώτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των προσεχών ημερών, πλέον σε… πρώτο πλάνο περνάει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική, όπου ο Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θεοδωρίδη. Επίσης, αναμένεται να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς ο Γοδόι, να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Ελπίδων οι Μύγας και Παπουτσογιαννόπουλος καθώς και ο Ετζεγκέλε από την άδεια που είχε εξασφαλίσει.

πηγή : onsports.gr