«Κάντε κάτι με το κλειστό στην αερογέφυρα»

Να ολοκληρωθούν οι εργασίες του κλειστού γυμναστηρίου στην αερογέφυρα στο Αγρίνιο ζητά με επιστολή της προς την Γενική Γραμματεία του Αθλητισμού η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 BC. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «το κλειστό δεν θέλει πολλά ακόμη για να είναι έτοιμο» συμπληρώνοντας ότι «πρέπει επιτέλους να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα και να ολοκληρωθεί το έργο». Η διοίκηση της ΑΛΦΑ μάλιστα, κλείνοντας την επιστολή της, ελπίζει «να πράξουν ανάλογα και οι υπόλοιποι σύλλογοι της περιοχής».

Αναλυτικά η επιστολή:
Κάντε κάτι επιτέλους
Η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί σχετικά με το θέμα της ολοκλήρωσης του “Νέου” κλειστού γυμναστηρίου στο Αγρίνιο, το οποίο έχει ξεκινήσει από το 1995 και ακόμη δεν λέει να τελειώσει… Λογικό, θα πείτε. Δεν έχουν περάσει ούτε 20 χρόνια. Γιατί να βιάζεται κανείς; Νοιάζεται κανείς;

Μετά την επανέρξη των εργασιών (για μιαν ακόμη φορά) στις αρχές του 2014, μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, οι εργασίες διακόπηκαν ξανά και φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει.

Σε μια πόλη με 100.000 κατοίκους, σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, στον Δήμο Αγρινίου, υπάρχει μόνο ένα κλειστό γυμναστήριο για όλες τις ομάδες, για όλα τα αθλήματα. Όπως είναι φυσικό, οι ώρες δεν αρκούν για τίποτα και για κανέναν. Αξίζει επίσης να σημειώθει πως και οι σχολικές μονάδες του Αγρινίου δεν διαθέτουν τα υποτυπώδη κλειστά γυμναστήρια που θα μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να βοηθήσουν το πρόβλημα.

Επειδή μετά και τις τελευταίες εργασίες το “νέο” κλειστό δεν θέλει και πάρα πολλά για να ολοκληρωθεί, ζητάμε από τον υπεύθυνο φορέα αυτού του έργου, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε πρώτη φάση να δώσει μια λύση στο πρόβλημα, να βοηθήσει στην ολοκλήρωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτού του σπουδαίου έργου για την περιοχή του Αγρίνιου και έπειτα να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν οι υπαίτιοι της χρόνιας καθυστέρησης και να τιμωρηθούν για την σπατάλη των χρημάτων μας τα οποία κατασπαταλήθηκαν, ένας Θεός ξέρει πού…

Ως αθλητικός σύλλογος Α.Λ.Φ.Α. ’93, που διαθέτει στο δυναμικό του πάνω 500 μέλη και αθλητές, κάνουμε αυτή τη κίνηση με την επιστολή διαρτυρίας και ελπίζουμε και οι υπόλοιποι σύλλογοι να πράξουν ανάλογα, έτσι ώστε το πρόβλημα να λυθεί και μάλιστα άμεσα».
[Pin It]