Συνεχίζει το σερί νικών ο ΑΟ Αγρινίου [HDvideo + pics]

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον A.Ο.Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου επιβλήθηκε του ΓΑΣ Μελίκης με 76-63. Το σερί νικών συνέχισε και ο Αίολος Αστακού που νίκησε με 78-70 την Καρδίτσα, στον αντίποδα η Βόνιτσα έχασε στην Κοζάνη από τους Διόσκουρους με 73-65.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr βίντεο από τον αγώνα του ΑΟ Αγρινίου και τη συνέντευξη τύπου

Στο ΔΑΚ Αγρινίου ο ΑΟΑ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μελίκη, καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν σχεδόν χέρι- χέρι στο σκόρ. Όμως στην τρίτη περίοδο ο Α.Ο.Αγρινίου έχτισε μια διαφορά στο σκόρ που η ομάδα της Ημαθίας δεν μπόρεσε να την μειώσει και έτσι στην τέταρτη περίοδο και όντας φορτωμένοι με φάουλ οι παίχτες της Μελίκης υπέκυψαν στο τελικό 76-63. Πρώτος σκόρερ για τον ΑΟ Αγρινίου ο Μήτσου με 22 πόντους και τέσσερα τρίποντα.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Διαμαντάκος στη συνέντευξη τύπου από την απόδοση των παιχτών του και την αγωνιστική τους διάθεση. Ωστόσο εξέφρασε τα παράπονά τους για τη διαιτησία, διευκρινίζοντας ότι σε κάθε περίπωση η νίκη της ομάδα του ήταν δίκαια. Ακόμη ο προπονητής του ΑΟΑ τόνισε ότι ζητούμενο για την ομάδα του είναι να έχει συνέχεια στην απόδοσή της, τονίζοντας ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για την επίτευξη των στόχων της ομάδας του. Για φοβερά παράπονα από διαιτησία μίλησε και ο προπονητής του ΓΑΣ Μελίκης Ιορδάνης Ασλανίδης κατηγορώντας τους διαιτητές για τα φάουλ που φορτώθηκαν οι παίχτες του. Ωστόσο μετά και την παρέμβαση του Γιάννη Διαμαντάκου παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη του ΑΟ Αγρινίου.

Δεκάλεπτα: 14-15 Β: 31-31 Γ: 57-46 Δ: 76-63
Α.Ο.Αγρινίου (Διαμαντάκος): Τσατάλας 11, Σταμούλης, Σταμουλάκης, Πατσέας, Τσιρώνης 8, Μήτσου 22(4), Γεωργούλας 5, Μακρής 12, Γκόβας 18
ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 6, Μαυρίδης 21(2), Δημητριάδης 8(2), Γιαννόπουλος, Παυλίδης 2, Καρατζάς, Κοτσαμπάσης 12(1), Λέφας 2, Παραπούρας 12(2), Παπαδόπουλος, Ρογγότης

Πανεδεσσαϊκός – Πρωτέας Γρεβενών
Αγρίνιο – Μελίκη 76-63
Διόσκουροι Κοζάνης – Βόνιτσα 73-65
Καστοριά – Μεταμόρφωση Βόλου 83-54
Στιάτιστας – Ηρακλής Κοζάνης
Αίολος Αστακού – Καρδίτσα 78-70
Νίκη Βόλου – ΑΕΚ