Χωρίς Πράνιτς στο Αγρίνιο o Παναθηναϊκός

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έχοντας χάσει τις τελευταίες προπονήσεις.Ο Κροάτης άσος έχει μεταβεί στην πατρίδα του για ένα οικογενειακό του ζήτημα και σαν συνέπεια, δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, αφού ούτως ή άλλως είχε χάσει και τις τελευταίες προπονήσεις.

Ο Ατζαγκούν από την πλευρά του ακολούθησε ξανά μεγάλο μέρος της προπονήσεις, κάνοντας όμως και ατομικό, ενώ ο Τάκης Σπυρόπουλος έκανε αποθεραπεία.Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.