Η απονομή στον Μαρτίνες – “Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό”

Στη μπουτίκ του Παναιτωλικού έγινε η απονομή του βραβείου στον Νίκολας Μαρτίνες, που αναδείχτηκε κορυφαίος της ομάδας μας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, τη βράβευση έκαναν δύο φίλαθλοι, η Ευφροσύνη και ο Γιάννης.

Ο Μαρτίνες παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, αλλά θα επαναλάβω κάτι που είπα στις προηγούμενες βραβεύσεις μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε μένα. Έχω πάρει έξι ή επτά έως τώρα και όσο πιο πολλά είναι, τόσο περισσότερο μου θυμίζουν τη βοήθεια των συμπαικτών μου».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε. Θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».
Ρωτήθηκε και για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για εκείνον: «Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναιτωλικό. Έχουμε δύσκολα ματς που ακολουθούν και σ’ αυτά είμαι συγκεντρωμένος. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ. Θα δούμε…»