Αρκετά προβλήματα για Χάβο

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Χάβος, ενόψει του αγώνα με την Καλλονή στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας τεχνικός, ήδη δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Μορένο, Θεωδορίδη, αλλά και τους τιμωρημένους Μαλεζά (πήρε κόκκινη με τον Πανιώνιο), Μπεχεράνο (έχει συμπληρώσει κάρτε) και πλέον εκτός μάχης τέθηκε και ο Βιγιαφάνιες που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα, σήμερα Τετάρτη η προπόνηση περιλάμβανε στην αρχή προθέρμανση με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κάτω άκρων και ασκήσεις συναρμογής. Ακολούθησαν ασκήσεις με πάσα και ρυθμό, ασκήσεις επιτάχυνσης – σπριντ, ταχυδυναμικές ασκήσεις, σουτ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο. Ο Μορένο και ο Βιγιαφάνιες έκαναν θεραπεία. Ο Καλογέρης και ο Θεοδωρίδης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON. Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφτεί το Γυμνάσιο Λεπενούς, συμμετέχοντας σε εκδήλωση κατά της βίας και του ρατσισμού.

Δεύτερο συνεχόμενο βραβείο για τον Ράφαελ
Ο Ράφαελ Μπρακάλι αναδείχτηκε νικητής στην καθιερωμένη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, συγκεντρώνοντας το 59% των προτιμήσεων. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η απονομή των δύο βραβείων θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΫΦΑΝΤΗΣ (στη γέφυρα Αχελώου) που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.