ΣΥΡΙΖΑ : Η 18άδα της Νομαρχιακής

Στα 18 ονόματα που θα αποτελέσουν την πρόταση της για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας κατέληξε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Tα ονόματα αυτά θα τεθούν υπ’όψιν της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο, ενώ μαζί της θα ξεκινήσει και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος. Ωστόσο στη 18αδα της Νομαρχιακή θα προστεθούν και τα ονόματα που προτείνονται από την Κουμουνδούρου ή όσων κατέθεσαν αίτηση στα κεντρικά. Eκτός από τους δύο βουλευτές του κόμματος Γ.Βαρεμένο και Μ. Τριανταφύλλου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τους : Γ. Κολοβός, Σ. Κοντονάσιο, Η. Γεωργαλή, Μ. Βαρβάτου, Δ. Δούρο, Β. Ευπατρίδη, Στ. Καμένο, Ν. Καμπέρη, Χρ. Λιάτσου, Η. Ζαβογιάννη, Αν. Μαυρομάτη, Αν. Παπαθανασίου, Π. Παπασάϊκα, Π. Παπαγεωργίου, Κ. Φωτόπουλο και Σπ. Τορουνίδη.

Στα ονόματα αυτά όπως προαναφέρθηκε θα συνεκτιμηθούν και τα ονόματα όσων προτείνονται από την Κουμουνδούρου ή όσων κατέθεσαν αίτηση στα κεντρικά, όπως του Β. Αντωνόπουλου, Γ. Ζαρέντη, Α. Λιαροκάπη και Χρ. Κοκκινοβασίλη. Η 9άδα του ψηφοδελτίου θα σταλεί στην Νομαρχιακή μέχρι την Κυριακή το βράδυ για να πάρει την έγκρισή της. Ωστόσο η Κουμουνδούρου διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλλει μέχρι δύο όνοματα στο ψηφοδέλτιο χωρίς να ζητά το τελικό “οk” της Νομαρχιακής.