Χωρίς Γοδόι με ΟΦΗ και Κούσα με Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός. Ωστόσο το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα, αφού ο Παναιτωλικός έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, και το ενδιαφέρον όλων πέφτει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Αγρίνιο.

Η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού άρχισε με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος και ασκήσεις ισορροπίας – ευλυγισίας. Στη συνέχεια όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι με τη Βέροια έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης. Οι υπόλοιποι ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Καλογέρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Μορένο έκανε θεραπεία. Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα ακολούθησε ο Θεοδωρίδης. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους ο Γοδόι στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και ο Κούσας στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.