Το Winter Lake Party Vol.3 #SeekTheFire, που όλοι περιμέναμε, ολοκληρώθηκε

Το Winter Lake Party Vol.3 #SeekTheFire, που όλοι περιμέναμε, ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις…!
Ο κόσμος αψηφώντας το κρύο κατέκλυσε το Κτήμα Πιθάρι και ο καθένας αναζήτησε την δική του φωτιά, είτε στο main stage με τους house ήχους, είτε στο second stage με το αφιέρωμα στα 70s, 80s και 90s!
Στο σημείο αυτό αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Lakers, που για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν τη διοργάνωση και έδωσαν τον πιο δυναμικό παλμό..! Και φυσικά, στους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη στήριξή τους και σε αυτό το Lake Party Trichonida…!!!
Πιο συγκεκριμένα, το Μain Stage κατακλύστηκε από όλους αυτούς που ήθελαν να partάρουν με house ρυθμούς… Το party ξεκίνησε από νωρίς με τους Local Djs να προετοιμάζουν το έδαφος για… τον πανικό… Aργότερα ο Nick Katsigiannis έδωσε το ρυθμό…, ενώ οι The Mode ξεσήκωσαν τους πάντες με ένα φανταστικό live performance με electro house Dj Sets… Το party κορυφώθηκε με την εμφάνιση των Bang La Decks, οι οποίοι διατηρώντας για ακόμη μία φορά το μυστήριο σχετικά με την ταυτότητά τους, ξετρέλαναν το κοινό με τους EDM και TRAP ήχους τους…!
Ωστόσο η βραδιά δεν έμεινε μόνο σε αυτά, καθώς ταυτόχρονα στο Second Stage πραγματοποιήθηκε ένα party με ήχους των 70s, 80s και 90s. O Nick Sozos μας ταξίδεψε σε αυτές τις εποχές μέσω των Dj Sets του, ενώ ένα πρωτότυπο show σε latin ρυθμούς, από τον Mr. Bachata, ξεσήκωσε το κοινό…! Η διασκέδαση όμως έφτασε στα ύψη, όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Θάνος Καλλίρης με τον Λάμπη Λιβιεράτο απογειώνοντάς μας με παλιές αλλά και νέες επιτυχίες…!
Το σίγουρο είναι πως ήταν μία ανεπανάληπτη βραδιά με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις… και όλοι μαζί ζήσαμε την πιο απίστευτη εμπειρία Winter Lake Party, ακριβώς δίπλα από τη λίμνη Τριχωνίδα…!
#stay_tuned for the next Lake Party Trichonida