Η συνάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Ναύπακτο

Mε επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο αυτή τη φορά η συνάντηση του Δικτύου Αυτοοργάνωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της περιοχής, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση έγινε αρχικά εισήγηση από τον υπεύθυνο προγραμματικών θέσεων του Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία Αλέκο Φαφούτη ενώ τον λόγο πήραν στη συνέχεια οι παριστάμενοι υποψήφιοι βουλευτές και συγκεκριμένα η Βάσω Καραγκούνη, ο Αθ. Κατερινόπουλος, ο Γ. Κουτσαγγέλης, ο Παύλος Μοσχολιός, ο Γιάννης Μπέκος, ο Αντώνης Ταμπάκης και ο Σάκης Τορουνίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των βασικών θέσεων του Κινήματος, αναλύθηκαν οι συνθήκες που οδήγησαν στην ίδρυση του λίγες μέρες πριν τις εκλογές και τονίστηκε η αναγκαιότητα συσπείρωσης του χώρου των Σοσιαλιστών Δημοκρατών μέσα από την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου. Τονίστηκε ακόμη η ανάγκη δημιουργίας μιας προοδευτικής κυβέρνησης μετά τις εκλογές που θα οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα έξω από την κρίση και το μνημόνιο χωρίς επικίνδυνες ακροβασίες και λαϊκισμό, μέσα από ένα Εθνικό Σχέδιο Προοδευτικών Μεταρρυθμίσεων. «Ήρθε πλέον η ώρα να προχωρήσουμε σε μια ανασύνταξη των δυνάμεων που εκφράζουν τις δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, του Προοδευτικού Κοινωνικού Κέντρου, της Πολιτικής Οικολογίας και βέβαια της Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαφούτης.
Οι συναντήσεις – συγκεντρώσεις των μελών και φίλων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.