Χάβος : Ίσως δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας να κερδίσεις στην Τούμπα

Μία νίκη στην Τούμπα, ειδικά για μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός δεν είναι και λίγο πράγμα. Για αυτό και ο Μάκης Χάβος μιλώντας μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στο μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας του και κατά πόσο το έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες του.

“Το παιχνίδι κράτησε πιστεύω αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ δεν κλειστήκαμε πίσω κι αυτό είναι ευχάριστο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά μέτρα. Σε εκείνο το σημείο που ο ΠΑΟΚ πίεζε για να πάρει τη νίκη, έπαιξε καταλυτικό ρόλο η παρουσία του Μαλεζά. Το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αλλά πετύχαμε το γκολ και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη, τα παιδιά ίσως δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας να κερδίσεις στην Τούμπα. Είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική ώθηση”, είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

“Με βάζετε σε ένα τριπάκι να δώσω μία απάντηση που μπορεί να στεναχωρήσει πολλούς, άλλους θα τους κάνει να χαρούν, αλλά δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία”, είπε όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία και συνέχισε: “Με τον Ατρόμητο είχε κατοχή σε ένα βαρύ τερέν, και το επόμενο Σάββατο παίζεις έτσι πάλι σε βαρύ τερέν, νομίζω ότι ο Παναιτωλικός έχει αρχίσει και κάνει σημαντικά βήματα και αποκτά σεβασμό”.

Σχολιάζοντας την μάχη του τίτλου ο Μάκης Χάβος είπε… “Κάθε γκέλα που γίνεται, εντός κι εκτός είναι πρόβλημα και γίνεται μεγαλύτερο όταν χάνεις βαθμούς στο σπίτι σου. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη”.