Συνελήφθη στο Αγρίνιο τσαντάκιας με μαχαίρι

Συνελήφθη, σήμερα (7-2-2015) νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες (6-2-2015) το βράδυ στο Αγρίνιο, πλησίασε την 47χρονη τη στιγμή που κινούταν πεζή και με την απειλή μαχαιριού της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη λίγη ώρα αργότερα στο Αγρίνιο.Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κοντά στον τόπο του εγκλήματος το μαχαίρι και ένα μπουφάν του δράστη, ενώ εντός συστήματος εξαερισμού πολυκατοικίας στο Αγρίνιο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η τσάντα της παθούσας με τα αξεσουάρ της, καθώς και μία κουκούλα τύπου full face.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ η τσάντα με τα αξεσουάρ αποδόθηκε στην παθούσα.