Με την διαιτησία του Σιδηρόπουλου τα έχουν στον Παναιτωλικό, καθώς θεωρούν άδικη την αποβολή του Ρουσκουσέδα που «διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό».
Τόνιζαν πως η αποβολή με 2η κίτρινη του Ρουσκουσέδα ήταν αυτή που «διαμόρφωσε και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα». Μάλιστα επικαλούμενοι και τον τηλεοπτικό φακό, θεωρούν εντελώς άδικη και την πρώτη κάρτα που δέχθηκε ο Αργεντίνος όταν σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, καθώς έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ατζαγκούν που τον σπρώχνει και τον ρίχνει στο έδαφος.Τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν και στον Παναιτωλικό παρά την πίκρα για την ευκαιρία που χάθηκε να πάρουν έναν ακόμη βαθμό, συνεχίζουν και κοιτάζουν μπροστά. Άλλωστε το Σάββατο υπάρχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης όπου το αποτέλεσμα του θα κρίνει και την συνέχεια σε μεγάλο βαθμό όσο αφορά τον στόχο των πλέι οφ.
Σε αυτό το ματς ο Χάβος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρουσκουσέδα. Αντίθετα επιστρέφουν ο Κέβιν που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Ράφαελ που αποθεραπεύτηκε κι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κάτω από την εστία της ομάδας του.Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται και η επιστροφή στην αποστολή και ίσως στην δράση του Μορένο, που είναι εκτός από τον περασμένο Νοέμβρη!
πηγή : gazzetta.gr