Νοσοκομείο Αγρινίου : Προκηρύχθηκαν δύο θέσεις για τη ΜΕΘ

Τρεις θέσεις προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Το πράσινο φως δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη κενών θέσεων στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας. Προκηρύσσονται δυο θέσεις για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, μια θέση διευθυντή και μια επιμελητή Α, αλλά και τρεις θέσεις γιατρών για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Υπενθύμιζεται ότι πρόσφατα στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους είχε δεσμευθεί για την προκήρυξη των θέσεων στη ΜΕΘ Αγρινίου εντός των ημερών, πράγμα που εντέλει συνέβη, με καθυστέρηση ωστόσο καθώς από το καλοκαίρι και μετά την παραίτηση της διευθύντριας της Μονάδας, αυτή έμεινε με δύο γιατρούς, με αποτέλεσμα το εφημεριακό πρόγραμμα να βγαίνει με μετακινήσεις εντατικολόγων από τα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνσηesydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15/12/2023 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 10/01/2024 ώρα 15.00. Οι αποφάσεις προκηρύξεων των νοσοκομείων για τις θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στη “Διαύγεια” και το αργότερο μέχρι αύριο 8/12/2023.

Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ /Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1

Γ.Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / Οργανική Μονάδα της έδρας Αγρίνιο
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ήΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ήΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ –ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (για τη Μ.Ε.Θ)
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ 1

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News