Ροντρίγκο Γκάλο : «Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μιλάει στη «SportDay» για την φημολογία που τον θέλει να έχει δεχθεί κρούση από την «Ένωση».

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ sday.gr

Δημοσίευμα της «A Bola» την περασμένη Παρασκευή, ήθελε τον Ροντρίγκο Γκάλο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος, είχε απασχολήσει έντονα την «Ενωση» και τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις της Μπράγκα, έβαζαν «φρένο» στην επιθυμία των ανθρώπων του «Δικεφάλου» να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Τελικά, αντ’ αυτού, αποκτήθηκε ένας άλλος συμπαίκτης του. Ο Μιχάλης Μπακάκης. Δεν αποκλείεται όμως, έναν χρόνο μετά, οι δυο τους να βρίσκονται και πάλι στον ίδιο σύλλογο. Αρκεί η ΑΕΚ να πράξει το φιλολογικό, μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον της για τον δεξιό μπακ της Μπράγκα, που αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Πάσος Φερέιρα.Και λέμε για την «Ενωση», διότι ο ίδιος δηλώνει θετικότατος να αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος.

Η «SD» επικοινώνησε με τον Βραζιλιάνο, προκειμένου να μάθει αν όντως το πορτογαλικό δημοσίευμα είχε βάση και αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ, με τον Γκάλο να τονίζει: «Δεν έχω κάποια επίσημη επαφή ακόμα από την ΑΕΚ. Αλλα φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ του μεγέθους που είναι η ΑΕΚ», ενώ πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος από την Μπράγκα και μπορώ από τώρα να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα επιθυμώ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Και θα ήταν από τις καλύτερες επιλογές η ΑΕΚ. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος».